mandag 6. mai 2019

Ungdomar, är det sanning det som Paludan säger om ungdomsmiljön?






Det kommer väldigt många muslimer på Paludans otaliga demonstrationer runt om i Danmark.

Många verkar tyckas ha någon sorts respekt för hans tuffa raka ton, att han ställer krav.



Jag kan tänka mig att vissa homosexuella muslimer, när de hör Paludan, kan känna längtan i sina hjärtan efter att få leva i det samhället som Paludan beskriver han vill göra Danmark till, utan islam.

Det samma med många tjejer och kvinnor. Detta eftersom homosexualitet inte är accepterad i islam, och kvinnor inte är lika mycket värda.



Men det är också otroligt många danska ungdomar som känner till Paludan och tycker om honom.

Paludan säger att orsaken till detta är att danska ungdomar i stor grad upplever att bli hunsat med av muslimska ungdomar, både i skolan, hemma och på stan; de blir rånade, trakasserade, undertryckta av gängar som dominerar samspelet på skolan etc.

Om detta verkligen är sanning, att skola, hemmiljö och ungdomsställen på stan har blivit arenor där muslimska killar intar en genomsyrande dominans överför svenska killar- med droger, pengar, vapen och machokultur och gruppförtryck- och i överföringen då också i samkvämet med tjejerna, då är det ju mycket allvarligt och måste genast tas i tu med.


Då är det ju i så fall inte konstigt att ungdomerna flockas om honom. De kontaktar honom, och han kommer ut och pratar med dem. OM det faktiskt är så illa att danska och svenska ungdomars vardag präglas av konfrontationer med invandrarungdom och försök på att undgå konflikter, varför har så inte lärare och andra ropat högre?


Vi känner alla till tidningarnas överskrifter om våld och övergrepp mot medelever och lärare. Men det är stor skillnad på problemungdomar på skolor som skapar bråk, och när detta brder ut sig så att dessa problemungdomar dominerar, härskar och förtrycker totalt i ungdomars miljö – då måste politiker agera genast.



För vi får inte acceptera att svenska ungdomar eller homofila skall behöva känna sig otrygga, eller att kriminella skall dominera och härska vare sig på skolor eller i bostadsområden.



Vi vill inte att media och politiker och vanliga Svensson skall självcensurera sina uttalanden, sluta gå ut om kvällen eller åka på köpcentret. Vi skall inte öppna armar och plånbok för människor som föraktar vårt samhälle och våra värderingar, som använder kriminalitet och sammanhållning – den islamska ”umman”- gemtemot det svenska samhället.



Vi talar INTE om alla ungdomar med invandrarbakgrund, men om den delen som är kriminell, eller inte önskar inordna sig svensk/dansk lag och värderingar- för det måste man- Annars så förstörs vårt samhälle som vi känner det genom århundrar.

 

Så allt detta som inte är ok och som har legat bortgömd, kommer nu fram i lyset. Paludan ropar om det- högt- inget mummel i krokarna, ut i ljuset med det! Igen och igen! Och igen! Gör det ofarligt! Gör så att alla kan ropa vad de önskar utan att censurera sig av rädsla för repressalier-

Det är vad Rasmus Paludan önskar. ”När det inte längre är någon fara att demonstrera, då behövs inga fler demonstrationer,“ säger han.

KOLLA OCKSÅ:

Rasmus Paludan och Stram Kurs – Et dansk ödesval vi aldrig har sedd maken till

Rasmus Paludan: Såhär vill jag förbjuda islam




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar