tirsdag 25. juli 2017

Varför behöver Sverige SD i regering?

                     

Denna sommaren skakas Sverige av IT-skandalen i Transportstyrelsen, regeringens mörking av säkerhetshotet mot vårt land, och Löfvens saknande ledarskap.
Vi får en glimta av hur landet styrs utan kunskap, ansvarighet och strategi.
I ett land med rättvisa finns det ingen möjlighet för att regeringen Löfven skall kunna sitta kvar.


FINNS EN OPPOSITION I SVERIGE I DAG?
Om inte den såkallade oppositionen nu fäller denna regering som helt klart inte förmår vare sig att säkra land och folk, eller att organisatoriskt styra regering och Riksdag, är den ingen opposition. 
Först får de fälla regeringen Löfven.
Sen får de sätta sig ner och se vem som best kan  lyckas i att samarbeta om att vända raseringen av vårt land. 

Nästa valresultat kommer oavsädd inte likna något vi sett tidligare.
Vid att fälla regeringen nu, får väljarna en möjlighet att bedömma detta nya samarbete fram till valet, och får därmed ett bra grunnlag för att vurdera vem de önskar rösta på nästa val.
Då måste också parterna i den nya krisregeringen, fram till valet 2018, verkligen lägga sig i selen för att visa att de duger.


Jag önskar att SD, som genom många år har byggit upp ett helt nytt parti, skall få börja bygga upp ett helt nytt och säkert Sverige. 
Varför? Se filmen. 


JIMMIE ÅKESSON OM IT-SKANDALEN:
"Med oss vid makten hade detta aldrig kunnat ske. Vi har sedan inträdet i riksdagen föreslagit flera satsningar på IT-säkerhet och bland annat budgeterat för en ordning där Försvarsmakten får ta fram säkra system för alla myndigheter. Sekretessklassad information ska helt enkelt hanteras av svenska myndigheter, i Sverige."

Läs mer >HÄR.


DU KANSKE VILL KOLLA:


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar