mandag 15. desember 2014

Närmar vi oss den yttersta tiden? Vad kommer hända? "Ondskans Allseende Öga" över Moskva

Källa: RT, Instagram/givear_company
Resa ett virtuellt ONDSKANS ALLSEENDE ÖGA högt över Moskva stad?
Varför göra så? Reklam, ja. Men det är också en konkret symbol på att onskan brer om sig i världen. ”The allseeing eye”, det alltseende ögat, är en välkänd symbol för det onda.
MER OM "ÖGAT" & SYMBOLIKEN LENGER NER.

Även de som inte tror på Jesus känner det också på sig - världen har blivit tuffare, hårdare, mer ond. De vet dock inte VARFÖR det händer, eller vad som KOMMER att hända - men den informationen sitter kristna på. Det står nemligen i Bibeln.

KAMPEN MELLAN DET GODA OCH DET ONDA
I Bibeln står det om kampen mellan det goda och det onda. Det står om ting som händer de sista åren innan Gud sättar sträck för det onda. Om hur ondskan i världen uttrycker sig genom EN samlat politisk, ekonomisk och militär makt, genom EN religion, - och går du inte med på att vara fullstendigt övervakad av denna ondska makt, vare sig ledare og/eller ”-isme”, och TILLBE denna, då väntar halshuggning och korsfestelse, förföljelse av kristna.

Låter något av detta känd från dagens nyheter?
 SE UPDATE LÄNGST NER PÅ SIDAN
KÄRNFYSISKT SCENARIO & NATURKATASTROFER
Vidare står det om en kärnfysik scenario som kommer utspela sig i MellanÖstern, om Damaskus som kommer bli en ruinhög. Det står om naturkatastrofer, meteorer och epidemier.
Men det står också om hur Gud - och vi - redan har vunnit den krigen. 

 JESUS HAR SEGRAT ÖVER DÖDEN OCH DET ONDA
Det är en djup sanning att det som Jesus gjorde för världen: Ge sitt liv i kärlek för oss, övervinna själva döden och det onda, och genuppstå – DET har satt oss fri och gett oss evigt liv. 
Den kraft som reste Jesus upp från de döda, den kraft bor inom alla som har tatt emot Jesus som Herre og Gud Allmektig i sitt liv. (Rom.8:11)
Samtidigt som det onda utbrer sig, så kommer Gud att ösa ut av sin kraft över hela jorden, och många många skall vända sig till Gud när det stormar, och de skall finna frid och gledje och kraft mitt i stormen.
Av ett kaliber som BARA fås hos Gud.




OCCULTA SYMBOL

 “Saurons öga” som resas i Moskva, omtalas i filmen “Tolkien”, som symbolet på den makt och rädsla som mörke Lord Sauron benyttade för att härska over världen.

Det är naivt att utesluta det symbolska värdet vid det att resa denna ondskans öga som på en tron över hela Moskva.
Ögat har en smal pupil-spalta lik en reptil, något som också är en demonisk symbol.
För att se detta ögat som troner på toppen av en skyskrapare, ett stenkast från parlamentet, måste man själv göra en aktiv handling, vid att lyfta handen upp mot ögat, och se genom iphonen/surfplattan – lik en hyllest.


Den russiska orthodoxa kyrkan kallar ögat ett demoniskt symbol.
”Et sådant symbol på det onda som triumferande reser sig över Moskva, och blir en av de högsta objekt i stan.. är det bra eller dårligt? Jag är rädd det är för störstadelen ondt. Man skall inte vara överraskad om det händer något illa med staden efter detta”.
Så uttalar en ledande prest vid kyrkan, Vsevolod Chaplin. Protesterna från kristna stoppade projektet.



                                                             
Reklam? Jaja. Men det ligger mer bakom.
Onda symboler finns att se många platser, för de som vet hvilka de är.
Ett annat konkret symbolsk exempel på hur onskan brer om sig i världen, är världsledare som nyttar arkitektur som, från luften, visas som occulta symbol.
Det spelar ingen roll för mig, men det gör i den andliga världen.
Bli inte så upphängt i vår materialistiska värld att du trekker på axlerna av en andlig dimention.  
SLöjan mellan den fysiska och den andliga världen blir allt tynnare.


ANDLIG BLINDHET ELLER GUDS LEDNING
I Bibeln kan vi läsa historien om profeten Elisa, där han och hans tjänare är omringat av fiendar. Slöjan framför de männskliga ögon lyfts, och den andliga världen uppenbaras, alldeles full av himmelska krigare; berget var fullt med hästar och vagnar av eld, och de behöver inte vara rädda. (2.Kong 6)
Detta är inte en saga, men en glimta in i en värld som är lika verklig som vår fysiska värld. Och INGEN makt är stärkare än Gud.
Välj den goda sidan – sök upp en Bibel, en kyrka, en hemgrupp. När du sitter hemma, tala till Gud: ”Finns du Gud, så vill jag lära dig att känna”.
15 När gudsmannens tjänare tidigt på morgonen steg upp och gick ut, se, då hade en här med hästar och vagnar omringat staden. Tjänaren sade till gudsmannen: "O, min herre, vad skall vi ta oss till?" 16 Han svarade: "Frukta inte! De som är med oss är fler än de som är med dem." 17 Och Elisa bad: " Herre, öppna hans ögon, så att han ser." Då öppnade Herren tjänarens ögon, och han fick se att berget var fullt av hästar och vagnar av eld runt omkring Elisa. 2.Kong.6:15-17.
Gud rör vid människor i dag som i Bibelns tid, kyrkan är bara inte så bra på att berätta om det. Men går du till kyrkan eller pratar med en kristen, kommer du höra att Gud gör stora och mektiga saker också i dag, Han kommer att tala till dig också, genom sång, bön, naturen eller Bibelordet du läser; eller kanske genom dina drömmar. Allt är möjligt för Gud, och Han gör det - hela tiden.

BIBELNS ORD OCH ANDLIG KRAFT
Tungan har makt över död och liv,
de som gärna brukar den får äta dess frukt. Ordspr.18:21.
Det finns en andlig värld som vi vet veldigt lite om.
Men den är där, rakt bredvid oss.
I Bibeln berättas det om hur ordet du säger har makt. Det kan vi alla känna till på något sätt, att det vi säger kan bygga upp, men också bryta ner, en människa.

Bibeln berättar även om hur en död mann under begravningen blev kastad ner på skjelettet til profeten Elisa, och Gudskraften Elisa var fylld av då han levde, Guds levande Ande, satt fremdeles i skjelettet och gjenupplivade mannen. (2. Kongebok 13)
Vi vet inte HUR det verkar, men vi kan lita på Gud, och Han är starkare I MIG OCH I DIG, än han som är i världen. (Det vill säga den/det onda).
"Ni, kära barn, är från Gud och har besegrat dem, ty han som är i er är större än han som är i världen" (1 Joh 4:4)

Precis så som det finns radiofrekvensbölger och annan atmosfärisk aktivitet överallt, så är vär värld fyllt upp av goda och onda krafter.
Vi har alla en bit av varje.
Varje tanke kan sporas till sin upprinnelse hos antingen Gud eller det onda..
Vi kan höra Guds röst och den ondas röst.


När vi ser onda saker hända runt om i världen, så skall vi komma ihåg Gud, och vi skall vända våra antenner mot Honom i stället, och bort från det onda.
Jo mer tid vi tillbringer med Gud, ju mer kommer vi liknas Honom; ju mer vill det smitta av på oss av Hans Ande, Frid, Gledje, Vishet, Kunskap, Kärlek, Mildhet.
(Se till ex.Galaterbrevet 5).
Med ödmjukhet kan vi närma oss detta det mest spännande äventyr i livet: Att lära känna vår himmelska Far.
Han har en plan med allt som sker – vi kan lita på Honom.
Far, låt oss vara medvetna om din närvaro, din kärlek och din kraft inom oss.
I Jesu namn, Amen.


UPDATE AUG 2016:
"ISMEN" ISLAM
Den hotbild vi ser i världen i dag, är en precis gengivelse av det Bibeln talar om, som jag refererade till här i 2014. Den "ismen" heter islam, och just
halshuggning, korsfestelse, förföljelse av kristna, sekulära muslimer och homofila, är det vi läser omi tidningerna varje dag..
Du som inte känner Bibeln och Gud, blir du inte LITE nyfiken och fascinerad? 

POKEMON
En annan update är en nyhet som "alla" håller på med för tiden: Pokemon.
Det är ett roligt spel, som går ut på att hitta "Pokemons" ute på stan. Men fakta bakom det "roliga", är att tekniken är den samma som vid "onskans allseende öga": Man lyfter upp sin mobil/platta för att se, och DET KOMMER TILL SYNE NÅGOT VI INTE KAN SE MED VÅRT BLOTTA ÖGA.
Det är en symbolisk handling som görs över hela världen.

"TEMPLE OF BAAL"
Elia trädde fram för allt folket och sade: "Hur länge skall ni halta på båda sidor? Om det är Herren som är Gud, så följ honom. Men om det är Baal, så följ honom." Men folket svarade honom inte med ett ord. 1.Kong.18:21.
Ytterligare en stark symbolisk händelse har funnit sted. I London har man genskapad och rest upp en tro kopia av en del av det satanistiska "Temple of Baal" från Palmyra i Syrien. Den officiella förklaring är att ISIS/ISIL förstörde det. De har dock förstörd otalliga kulturella och religiösa minnesmärken, också kristna, men det de väljer att genskapa, är del av ett satanistisk tempel. Det är en djup andlig symbolik i det.
Det är stark aktivitet i den andliga dimension - kampen mellan det goda och det onda tillspissas.




Både Russland och Storbritannien upplever stora politiska ändringar, tillsammans med rästen av världen.

Du kanske tror det är tillfälligheter, men är du uppmerksam, har du kanske upptäckt att det finns andlig kraft bakom "tillfälligheterna". Det viktiga är att söka den goda kraften, söka Jesus och Bibelns Gud. Gud har en underbar plan för oss alla, Han är den största story teller.



Du kan läsa mer om "Temple of Baal" här:
                                         ***
 
DU KANSKE OCKSÅ VILL KOLLA:

>> Vad vill det säga att vara en kristen – en hängiven efterföljare? 

Det onda ögat och massor av andra occulta symboler luras in även i barnprogrammen: 
>> Disney's satanic symbolism/subliminal sexual perversion hidden in plain sight(VIDEO) 


Disney's satanic symbolism/subliminal sexual perversion hidden in plain sight(VIDEO) - See more at: http://profetiskt-ljus.blogspot.se/search/label/subliminal%20symbolic#sthash.6Ml8WR8l.dpuf
>> ILLUMINATI - WAR AGAINST EVIL (Video)



>> World War 3 and Syria - An EXCELLENT Analysis (VIDEO)
World War 3 and Syria - An EXCELLENT Analysis (VIDEO) - See more at: http://profetiskt-ljus.blogspot.se/2013/09/world-war-3-and-syria-excellent.html#sthash.LZ0l69fu.dpuf


Rumors Of War II : The Last Days? (VIDEO)


ILLUMINATI - WAR AGAINST EVIL (Video)
ILLUMINATI - WAR AGAINST EVIL (Video)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar