tirsdag 26. august 2014

Norsk start på kampen mot det extrema islam




I går var en god dag i Norge –  bra gjort!
 
Bild: Christian Roth Christensen, Dagbladet

19 årige Faten Mahdi Al-Hussaini leverade en stark appell, där hon bland annat sade:  Halshugging og voldtekt er ikke å følge islam. Det er å følge djevelen”

Hon talade också mot norska extremist-miljön, och bad statsminister Erna Solberg om att påse att det inte får vara lagligt att åka till krigsområden och sen få lov att komma tillbaks till Norge.

Link til videon med Al-Hussainis tal hittar du >> HÄR. 



Det kommer att bli behov för mera markeringar och starka yttringar i tiden som kommer.

ALLA muslimer som inte stödjer ISIS bör visa sin avsky – ständigt. Det kommer vara viktigt för det hållningsskapande arbetet hos de unga muslimerna.

Jag är glad det verkar som om en del politiker entligen börjar vakna för sanningen om ISIS,

och förstår att vi måste agera. Och det på många sätt.

Vi måste stå med alla muslimer som önsker bekämpa hållninger som ISIS står för. Det är bra!



Vi måste också våga att vara kritisk till Islam, och ställa krav.

Att vara kritisk till Islam, är INTE det samma som att vara rasist.

Lyssna till människor som Joel C.Goldberg och Joel Richardson, som har djup insikt i frågan.

Kolla de muslimska ledarna i de olika Islamska stater i deras ägna tv sändingar, samt palestinska barnprogram fylld av vald och hat, allt finns översatt av MEMRI.



FN’s resolution av 5.aug öppnar för flera länders militär deltakande i ISIS- trugade områden i Irak och specielt Syrien. Erftersom gränsen mellan Irak och Syrien har raderats bort, räknas det nu som internationellt område, och där kan FN gripa in.

Grannlandet Iran, Syrias kompis, har sista året visat otalliga krigshissande videos, de önskar krig.

Det vi måste förstå med Islam, är att de väntar också på en Messias – men en som tillsvarar beskrivningen av Bibelens antikrist, djevulens städföreträdare i de sista tiderna på jorden.

Och dessa muslimer tror att de kan främskynda dennas ankomst vid att skapa vald och terror i världen.

Vi måste förstå att dessa har inte vanliga spärrer mot lidande – de ber 5 gånger dagligen om död över juder och kristna.



Att inte stoppa ISIS är inget alternativ.

Deras uppslutning sprids bland mulismer världen över.

De finns bland palestinierna i Gaza.

Talesman för PLO i Gaza uttalade för några dagar sen att ”nu är tiden inne till att säga att vår sanna krig är inte om att upphäva blockader, men att frigöra Jerusalem” – det vill säga att dräpa alla jöder och kristna.  
Se denna MEMRI video >> HÄR

 

Det är mycket som händer i världen nu, och mycket turbulent som ligger framför oss.

Det är tid för att rätta blicket upp från vardagen och mot världen, och mot Bibeln –

Där står beskrivit allt som kommer hända i världens sista tid inan Gud vill sätta stop för det onda.

Om du inte känner Bibelen, blir du inte lite nyfiken?
Samtidigt i denna tid, kommer också många människor till att söka Gud, och de kommer att få möta Honom.

Ta kontakt med en kyrka som har Bibelundervisning och hemgrupper, och kom med på en spennande resa som vill ändra ditt liv på ett underbart sätt..



 Lyssna också till >>  Nabeel Qureshi sitt vittnesbörd - han var tidligare muslim. Här berättar han varför han koverterade till kristendomen. 



UPPDATERING: 
Jag blir besviken över att höra att Faten Mahdi Al-Hussaini tillhör en moske som inte alls trycker vestliga värden till hjärtat.
Jag blir chockad över att norska medier och politiker inte kollar upp vad den enkelte muslim och moske står för - Hege Storhaug på Rights.no ger de ju all information de behöver.
Och jag undrar: Hittade de ingen sekulära muslimer som vågar ta avstånd ifrån det valdliga aspekt vid islam?

Rights.no uppger dokumentation och linker på allt de säger, så man kan kolla själv, och bör lesas av alla som önskar att se hur Islam i Europa ser ut.
Om Faten skriver de:

.."Hun tilhører trossamfunnet Tauheed som har svært tette bånd til Iran. En norsk shiamoske som i årevis har blitt beskyldt for å importere iransk-utdannede imamer som forkynner hat mot vesten.
Et søk på ungdomsgruppa til moskeen, som Faten er aktiv medlem av, viser nettopp at også her foregår islamistisk hjernevask – bare at det dreier seg om shiamuslimsk islamisme, med hjernevaskende predikanter sponset av Iran og hentet hit, også i likhet med sunniekstremistene, via Storbritannia.
På sin «Kickoff» i februar hadde eksempelvis Ungtauheed Islamiccenter, som Faten er medlem av Sheikh Ahmed Haneef på besøk. Han er en konvertitt, opprinnelig fra Trinidad, oppvokst i Canada – tidligere venstreradikaler som ble shiamuslim i 1980 og flyttet til Iran i 1993 med familien for å ta  religiøs utdannelse der. I Storbritannia tilhører han gruppa «LovequranUK»
Gruppa er kjent for i høy grad å promotere det iranske terror-regimet og arrangerte i juni en kampanje i regi av det iranske regimets «World Forum for Proximity of Islamic School of Thought» (WFPIST)""

Les  resten av artikeln hos Rights.no  >> HÄR


 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar