fredag 25. juli 2014

TERROR I NORGE: BE ATT MUSLIMER SKALL FÅ MÖTA DEN UPPSTÅNDNA JESUS!









Kristna har mycket att lära av hur muslimer ger rum för sin tro i vardagen. Men den kristna Bibeln har något värdefullt att dela med sig, som är för muslimer like mycket som kristna:

En visshet om frälsning, som inte beror på vad vi gör som människor, men på vad Jesus gjorde för alla människor på korset.


Han tog på sig all synd, skuld och skam, och sonade själv straffen för oss. Varför? Därför att Gud är rättvis, och därför att Han älskar oss så oerhört mycket. 


Under Ramadan, fastetiden, är muslimer speciellt öppna för att ta emot uppenbarelser från Gud. Dagen i dag är en av de mest heliga dagarna.

Be om att muslimer skall få möta den verkliga Jesus - uppstånden från de döda!

Jesus uppenbarar sig för många muslimer; i drömmar och syner.

Be för alla muslimer i din stad, i ditt land; att de skall få ett möte med den kärleksfulla Far.



Be också för alla kristna; för inte en gång alla kristna är förvissad om sin

 frälsning. Och varför? Därför att vi inte känner vår Bibel tillräckligt.

Kristna har mycket att lära av muslimerna när det gäller undervisning också. Alla kyrkor bör viktlägga Bibelstudier, och alla som kommer till tro bör få gå Bibelskola.

Vår tro är mer än en kulturell attityd eller moralkodex - det är en källa till Andens frukt, som glädje, frid, tålamod och frihet - värden som Gud delar med sig, vägledning i vardagen, kraft och styrka, vishet och helande.



Be för alla kyrkor, församlingsledning, och pastorer - för förnyat kraft och vishet, och att de skall viktlägga möten med den levande Gud, genom Bibelstudier, lovsång och bön.

 Se också:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar