lørdag 19. juli 2014

DEL 2: Hur bemöta jihad och muslimer som inte gillar oss? (VIDEO)




Framväxten av islam och drömmen om kalifatet             

Jihad mot Israel och Europa          


         

I denna video från MEMRI ser vi Jordanska Sheik Ahmad Abu Quddum från Tahir Partiet. 
Tahir Partiet blev danat i Jerusalem, och verkar i många länder.  Partiet har de sista åren uppmuntrad den syriska revolutionen, med hopp om att de syriska revolutionära skall samlas under en islamisk paraply och enas om ett islamiskt kalifat. Kalifatet var en gång ett politiskt, militärt och ekonomiskt styresätt som var utbredd efter profeten Mohammads död. 
Denna supermakt kan igen resa sig.       

Juli 2014 stod ledaren av terrorgruppen ISIS fram och deklarerade just detta, och att han är kalifatets ledare. ISIS (Islamic state of Iraq and ash Sham)  är en islamsk grupp som har tillhängare i flera länder, och som just nu ockuperar städer i Irak och Syrien. Just nu jagas alla kristna ut ur Mosul i Irak, med det kända islamska valet: konvertera till muslim och betala islamsk skatt, eller stick härifrån och lämna allt du äger. 
Detta är samma trugsmål som blev distribuerad mot juderna i en stad i Ukraina nyligen. 
Uavhängig av vem som stod bakom det, kan vi se att samma ideologi finns också i Ukraina.
ISIS finns också i Libanon och i Gaza.
Deras mål är världsherredömme. 
Ash Sham betyder östra Medelhavsområdet.

Sheiken från Tahir paritiet säger att om han kommer till makten, så vill han initiera jihad mot Israel så att man kan utrota Israel.
Att villa utrota en hel människogrupp på grund av etnicitet kallas fascism, och är inget annat än den nazism Hitler stod för under andra världskriget.
Nazismen och människohatet sprider om sig, och västliga världens politiker måste inte se en annan väg, men aktivt arbeta emot och straffa dessa uttryck.
Koranen talar om ”Bokens folk” – med det menas judar och kristna. Islam skall bekämpa dessa, säger politikern på videon.
Kristna behöver lära sanningen om Israel och Mellanöstern, om Islam och vad som trugar och händer i världens centrum: Jerusalem.. Läs din bibel, hitta en bra Bibelstudium grupp. Diskutera!

”Om jihad förklaras mot Tyskland, så är det därför att det inte tillåts att sprida islam till människorna”, säger Quddum vidare.
”Vi ger de ett val”, säger han: ”Antingen konvertera till islam, eller betala islamsk skatt och underkasta sig islamsk lag.”
Vad för val är det? Detta är islam.
”Islam befaller oss att KÄMPA för att sprida allahs religion”, säger han. 
Är detta fridfullt?
Världens politiker måste ta hotet från islam på allvar, och det måste synas i deras politik. Islams ledande politiker och ledare arbetar för att igen införa kalifatet i världen – det islamska styret som en gång regerade i världen. Och de tror de kan framskynda ”sin frälsare”, den 12. Imamen, vid att skapa död och kaos i världen. Det är en tro man skall ta allvarligt.


                       
Hur kan vi bemöta muslimer personligt?
Hur ser ett kristet liv ut sammanliknat med ett muslimskt?

 

Det ser vi på i >>>   

Hur bemöta jihad och muslimer som inte gillar oss? Del 3

KOMMER SNART.

Det som politiker i västen kallar extrema muslimer, är muslimer som följer det som står i koranen och skrifterna. Lyssna till vad islamska ledare själv säger via MEMRIs videos 

 

>>   Palestinska barn lär att hata och dräpa på barn-TV (VIDEO) 

>>   BLOOD MOON – Måne som blod: Tecken i Guds högtidar 

>>   PLO:Så här gör man 11 åringar suicidala (VIDEO)

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar