torsdag 2. juni 2016

”Sverige kan vara i krig om några år” - eller är vi redan mitt i ett krig? Åtgärder för att motstå hotet från ISIS & islam


O'Reily talar klart om det största hotet mot Sverige och Europa: ISIS/ISIL och Islam - ett tema som inte fanns med alls på konferans i Riksdagen 2016, 2.kammersalen: ”Sverige kan vara i krig om några år” - utvecklingen i närområdet och vår förmåga.

 
Man kan undras när man ser konferansen, varför inte regeringen eller Riksdagen står som medarrangör i något som finner rum inne på Riksdagen andra kammersal. Hela konferansen handlar om hotet från Russland. Ett reellt hot, men tyvärr inte det ända hotet mot Sverige, kanske inte en gång det största. 
Arrangörerna är Folk och Försvar och Kristdemokraterna.

 

FÖR ATT MOTSTÅ HOTET FRÅN ISLAM

O'Reily  pekar i denna video (9 min) på nödvändiga åtgärder för att motstå hotet från islam.
Nato måste formelt erklära ISIS krig. Vi har varit i krig i lång tid, men talar ogärna om det. Vi segrar inte över terrorn på det viset.

Vi måste stoppa dem- ordentligt. Innan de forstör Europa. EUROPOL, Israels säkerhetstjänst, med flera, berättar hur minst 400 jihadister befinner sig i Europa och bygger upp vapenarsenal.

Vi måste inte tveka på att ISIS kommer att få tag på eller laga kemiska, bakteriella eller nucleära vapen för eller senare, och de kommer också att använda dem - mot oss.

"ISIS är som svartadöden: De marscherar genom Europa, och dräper tillfäligt.
 Trump kommer att ta kampen mot ISIS, och det skall Sverige och Europa vara glada för.




                     



Du kanske också vill kolla:




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar