lørdag 14. mai 2016

Belgiska Imamer nekar be för icke-muslimer som dödades i terrorattackerna i Brussel

Se MEMRI-video från Brussel: Belgiska imamer nekar att be för offeren efter terrorattackerna i Brussel, därför att det strider mot sharia lagen att be för icke-muslimer.

Väldigt många muslimer i Europa och i Sverige säger de önskar sharialag framför lagen i det landet de bor.

Mellom 75 och 99% av migranterna som ankommer Europa, önskar sharia.
Detta är seriös forskning och statestik, som du kan hitta mycket om på denna blogg.

Den svåra situationen i Europa, med en million migranter som det ej finns bostäder, skolplatser eller arbete til, handlar inte bara om en männesklig katastrof.
  • Det handlar om  att islam är en kultur som ej är förenlig med liberala och fria länder i Europa.
  • Det handlar om att islam var en stor supermakt för bara hundra år sedan, som sträckte sig ända upp till Wien. och de arbetar målbevisst för att bli det igen. ISIS/ISIL är EN islamsk terrorgrupp, Al Quaida, Hezbollah, Hamas, är andra. Muslimska brödraskapet en tredje, och är platsen där alla dessa andra utgått ifrån.
  • Det handlar om att ISIS/ISIL har erklärat oss i västen, Europa & USA krig för länge sedan. De säger- och länders säkerhetstjänster och Europol säger- att de vill skicka 500 000 jihadister till Europa och utföra stora katastrofala attacker, möjligens med kemiska/biologiska/nucleära vapen.
  • Deras livssyn är att nu skall världen ta slut vid att deras helt skall ankomma jorden- och de kan framskynda detta vid att skapa kaos och blodsutgytelse i världen.
  • Även om flertalet muslimer som bor i Europa är mot ISIS sin terror, så är många av dem positiva till att leva under sharia. Det ser vi tydligt i denna video från Brussel. Detta är ett hot också mot alla sekulära mulimer i Europa, eftersom det i sharia är dödstraff för att förlata rätta islam.
 
 Vi måste tänka på allt detta när vi talar om migranter och flyktingar.




                     

 Mer om MEMRI hittar du >>HÄR.

Kolla också:


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar