fredag 9. desember 2011

Irans ledarskap: Islam skall segra över alla icke-muslimer (VIDEO)


Den iranska regeringen ser oroligheterna i Mellanöstern som en signal om att Mahdi – den tovte imamen - är på väg att visas. Islamska skrifter säger imamen kommer att leda arméer av Islam till seger över alla icke-muslimer i de sista dagarna.
Reza Kahlili: Se video nederst på sidan



Den iranska regimen säger alla tecken är på väg på plats - och att Iran snart kommer att hjälpa inleda den sista tiden.
Medan den revolutionära rörelsens tag i Mellanöstern har skapat osäkerhet i hela regionen, visar videon att den iranska regimen tror att kaoset är gudomlig bevis på att deras slutliga seger är nära.

"The Coming is near"
"Videon har lagats av en grupp som kallas ”The conductors of the coming”, i samband med Basiji - den iranska paramilitär styrka, och i samarbete med den iranska presidentens kansli", säger Reza Kahlil, en tidigare medlem av Irans revolutionsgardister som delade videon med CBN News.
Kahlili, författare till boken, ”En tid att förråda”, arbetade som dubbelagent för CIA inuti den iranska regimen. "Målgruppen är muslimer i Mellanöstern och runt om i världen."
Iran hävdar på videon att Iran är avsedda att stiga som en stor makt i de sista dagarna för att hjälpa till att besegra USA och Israel och framskynda tillbakakomsten av Mahdi. Och iranierna tror att tiden närmar sig snabbt,och att det beskrivs i Hadith, de islamska skrifterna.
Irans högste ledare, ayatolla Khameini, president Mahmoud Ahmadenijad och Hassan Nasrallah, ledare för Irans terrorist grupp Hizbollah, ses som ledande personer i sistatiderna.

Mahmoud Ahmadenijad tror han vill erövra Jerusalem före Mahdis återkomst.

"Jag tycker att det är en mycket allvarlig utveckling", säger mellanöstern experten Joel Rosenberg, författare till ”Den tolfte imamen”, till CBN News, "eftersom det ger dig ett inblick in i det iranska ledarskapets tankar - att de tror att tiden för krig med Israel kan vara ännu tidigare än det man hade föreställt sig. "

Kahlili säger att videoen vill distribueras av den iranska regimen i hela Mellanöstern. Han förklarade att deras mål är att inleda ytterligare uppror i arabländerna.

Se videon från CBS:





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar