søndag 5. juni 2016

Muslimska Brödraskapets plan om att dominera Västvärlden - Islamofobi eller agenda?


Är det bara islamofobin som talar, 
eller är det en verklig agenda?
Tycker du inte att du bör ta reda på det?


Brigitte Gabriel, grundare och ledare av Act For America, berättar här om Muslimska Brödraskapens plan om att dominera Västvärlden, och hur MB är upphavet till många av dagens terroristorganisationer, inkluderad palestinska Hamas.
Hon poengterar något viktigt: Deras agenda är inte döld, de berättar för dig mycket klart vad de önskar göra och vad som är deras mål.
Det gör vi lurt i att ta på största allvar.

Längst ner finns en 3 min video om Muslimska Brödraskapet. 
                     

           Önskar du lyssna till en hel tal av Brigitte Gabriel om temat, så hittar du den  >>HÄR

 Hela Väst Europa har senaste året börjat på en brutal uppvakning till det ökande hotet från det extrema islam. På något sätt tar det oss ut ur vår comfortzon. 

Vi ser och hör om all vald som har ankommit Europa och Sverige. Även om våra politiker har försökt att hålla det döljd, så kommer det fram i ljuset att valdet och övergreppen mot kvinnor och barn kommer från muslimer. 

Men fortfarande är det svårt för oss att förstå och akseptera att människor ska önska oss något ont - vi säger ju välkommen och sträcker ut armarna.
 
Danska muslimer demonstrerar på danska nationaldagen 2012


I våra naiva tankar, försöker extrema muslimer att få oss tro att kanske vårt västerländska sätt att vara på, kan provosera muslimer till att agera. Medan sanningen är att orsaken är kärnan i de islamska religösa skrifterna, som handlar om vald och att sprida islam med alla medel.

"I have been commanded to fight against people till they testify that there is no god but Allah, that Muhammad is the messenger of Allah, and they establish prayer, and pay Zakat and if they do it, their blood and property are guaranteed protection on my behalf except when justified by law, and their affairs rest with Allah."        Muhammad, Sahih Muslim, Book 1, #33

Det är mer som kommer fram i ljuset - muslimska politiker i regeringen nekar att ta kvinnor i handen, och förklarar med att islam nekar en mann att ta i hand?
Skall inte invandrare anpassa sig svensk kultur och lag?
Flera politiker från regeringspartiet Miljöpartiet måste avgå, eftersom det framkommer i press och alternativ media att dessa stödjer extrema islamistiska organisationer och standpunkt som kan koplas till vald.




Löfven dundrar från talarstolen: "I Sverige tar man kvinnor i hand!", men kort efter ser vi Marot Wallström hälsa den iranska utrikesminister på det här sättet.


Löfven följer inte upp. Det finns altså islamister i regeringspartiet, som borde efterforskas av SÄPO och Polis, men vi hör inget mer om saken.


Lyssnar vi till vad många av de muslimska organisationerna själv säger, så söker de att sprida sharia lagen i landet där de bor. Det vill säga: Kvinnor, homosexuella, kristna, icke-troende och sekulära muslimer, har mindre värde, och det är dödsstaff och fysisk avstraffelse för vad VI ser på som småkriminalitet eller bara det att vara människa.



FEM FASER I SPRIDNINGEN AV ISLAM

Spridningen av islam är inget nytt fenomen. Den började med Mohammads politik i den 7: e århundradet. Men spridningen av islam i västerländska demokratierna är en ny trend och är i frammarsch.

Denna spridning av islam i västvärlden leds av Muslimska brödraskapet och andra internationella islamiska grupper som strävar efter att maximera spridningen av sharialagar och islam i de berörda länder. 
ISIS,Al Quaida, Hezbollah, Iran,Hamas, Muslimska Brödraskapet - det är 2 stater och otalliga grupperingar, som kan ha olika vägar, men de har samma mål:  
Genresa Kalifatet som gick ända fram till Wien, för bara 100år sedan, världsherredömme med införing av islam och sharia.
Detta sätter Muslimska Bröderskapet upp i nedanståande fem faser- 


Vad av detta känner du igen från vårt svenska samhälle?



FAS 1: ANKOMST

 När de första muslimerna anländer i en västerländsk demokrati, de håller en låg profil och gör få, om några krav på värdnationen. Många arbetar tyst som studenter, företagare, lärare, läkare och andra yrkesverksamma, göra bra första intryck och få yrkes respekt.




FAS 2: ERKÄNNANDE

När ett tillräckligt antal muslimer samlas, begär de erkännande av sharialagen, som tillämpas inom deras eget samhälle. För att undvika  motstånd och misstänksamhet, kan de fördömma  offentligt "radikal" islam, och även appaludera eukumeisk dialog och sammankomster.

De marknadsför  islam som en fridens religion, vars Sharia lag är inte ett hot mot värdnationen, särskilt eftersom det aldrig kommer att tillämpas utanför det muslimska samfundet. Ofta stöds de av värdslandets oinformerade ledare, som är ivriga efter att framstå som "progressiva".



FAS 3: INFILTRATION

När muslimer uppnår en viss procent av befolkningen i några av landets städer, börjar de att öka inverknaden på värdlandet. De skapar en mängd grupperingar och paraplyorganisationer som ökar deras räckvidd och enhet, och användar dem för att driva lobbyverksamhet överför regeringen, och stödja (pro-) muslimska politiska kandidater, genomföra PR-kampanjer och genomföra stämningar mot påstådd islamofobi.  De utöver tryck emot offentliga skolor om att muslimska elever ska få ha bön mot Mecka , införa islamska studier vid universitet,och  plassera imamer som "kaplaner" i väpnade styrkor och i fängelser.



FAS 4: KONFRONTATION

När muslimer blir en betydlig minoritet i värdslandet, över de tryck för att införa delar av sharialagen i rättssystemet. Ofta kommer detta krav medan "oseriösa" element från det muslimska samfundet hotar eller deltar i våld.




FAS 5: INFÖRANDE

När den muslimska befolkningen blir majoriteten och / eller islam får kontroll över en nation (t.ex. talibanerna i Afghanistan), införas sharialagen i samhället, som sen förbyr icke-islamiska influenser, inklusive kristendomen. 

En idealisk islamisk stat anses vara Saudiarabien , där sharialagar är den enda lagen. Detta är Sunni islam. Shia islam hittar man i till exempel Iran.


ISIS/ISIL förespråkar sunni islam.

Båda riktningar står för samma valdliga ideologi, och har samma religiösa skrifter.




SVENSKA MODERATA MUSLIMER BEHÖVER STÖD MOT EXTREMA ISLAMISTER

Det finns många muslimer i Sverige som inte önskar annat än demokrati och frihet. Inte alla vågar stå fram med moderata eller sekulära synpunkt. Många muslimska kvnnor lever under förtryck, och många barn och ungdomar blir tvångsgiftade. 
Det finns 40 000 muslimska omskurna barn/kvinnor i Sverige.

Om inte de kan leva säkert i Sverige, var kan de då leva säkert?

Vi kan inte tillåta muslimska män att behandla kvinnor och barn på det sättet.
Vi måste in i hemmen, i moskeerna och koranskolorna, och kontrollera att allt går för sig efter svensk lag.

Vilket parti är villig att göra detta?


       MUSLIMSKA BRÖDRASKAPET PÅ 3 MINUTER:

SVENSKA MODERATA MUSLIMER BEHÖVER STÖD MOT EXTREMA ISLAMISTER

 Källor om islam och Muslimska Brödraskapet:


HEGE STORHAUGS BOK FINNS ÖVERSATT TILL SVENSKA- KÖP DEN! GE DEN VIDARE!


Du kanske också vill kolla:




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar