torsdag 29. mars 2012

Ungdom, sex och relationer (VIDEO)

Jag har inte sett, och önskar inte att se den mycket omtalade och kritiserade filmen som blev visad (blir visad?) till svenska ungdommar för att informera de om kärlek och sexualitet.
Men som så många andra har jag bedt och ropat till Gud om det. Båda bedt om annan info som kan læra ungdommar om sann kärlek och bedt om forlåtelse för alla vuxna som inte är tillrekligt synbara för våra ungdommar, som inte ropar högt nog om att den bild som blir presenterad för de, av samhället av media - av skolan!- inte är en sann bild! Och att kärleken är en underbar gåva som skall vara mellan två människor som älskar varann, och inte något som man skall dela   utanför det här förhållandet.
Jag dumpade över den här sajten, Moralrevolution.com, och känner inte till allt det som står där. Men det här sitatet låter i alla fall ok:

"When we follow God's design which is sexuality with connection and intimacy, then we get pleasure thrown in. When we go after pleasure without intimacy, then we ultimately lose the pleasure as well. You are designed for so much more - passionate connection and intimacy."




Websidan heter >>> http://moralrevolution.com/     (Chris Vallotton - team på 10 stk)




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar